Mollys første valpekull

Molly har nå passert 7 uker av drektighetstiden og er i fin form. Nå kan vi tydelig se at hun har lagt på seg og at magen har vokst en god del. Når jeg legger hånden på magen hennes, kjennes det ut som om det er liv der inne.

Hun spiser godt, men helst noe av det ekstra gode hun får av oss i disse dager. Vi gir henne brødskive med leverpostei, denta sticks, kjøttkake og kokt potet, grønnsaker, appelsin, kokt egg og godbiter for å nevne noe. Hun er helt vill på godbiter! Hver gang vi slipper henne ut for å gjøre fra seg, er hun raskt tilbake til døra for å komme inn igjen og premieres med en god bit. Ja, vi slipper henne ut alene med bånd rundt halsen som lyser opp og blinker i mørket. Da løper hun ut i hagen eller rundt huset og gjør fra seg, før hun kommer tilbake. Og nå er hun kjapp! For hun er vill etter godbiter om dagen.

Vi har også gjort klar ei valpekasse til Molly. Hun er sånn passe interessert i den ennå, men har vært oppi den noen ganger og krafset litt rundt der. Det er mulig det er for mye lys der og at den står litt for nære trekken. Men vi skal isolere vekk trekk og sette opp ei varmelampe med litt hyggeligere lys over kassa, så håper vi at hun ser at dette må være det ideelle stedet for henne når valpene skal komme.

Previous
Previous

Mollys første valpekull